Internationale MB- Börse für Münzen und Briefmarken

16.06.2020

Graf-Zeppelin-Haus, Olgastraße 20, Friedrichshafen, 88045

Ulaznica 4 € / besplatan ulaz za djecu i mlade do 18 godina

Posjetite službenu web stranicu

Sajam kolekcionarstva

U nedjelju, 16. lipnja 2020., Međunarodi sajam numizmatike i filatelije otvorit će po 50. put svoja vrata. 

Sajam će biti otvoren od 9:00 - 16:00 sati.

Ne samo datum, već i mjesto održavanja je novo: sajam numizmatike i filatelije će se prvi put održati u "Gute Stube Friedrichshafens", Graf Zeppelin-Haus, točno na obali jezera.

Kao i prethodnih godina, brojni izlagači i trgovci iz Njemačke, Austrije, Švicarske i drugih susjednih europskih zemalja ponudit će svoje predmete.

Organizator, udruženje sakupljača maraka i kovanica Friedrichshafen e.V., koje je 2013. proslavilo 90. obljetnicu, još jednom organizira sajam uz veliku osobnu predanost članova te očekuje oko 3000 posjetitelja.

Sajam nudi sjajnu priliku kolekcionarima svih generacija da nadopune ili ponude na prodaju postojeće kolekcije u područjima numizmatike i filatelije. Uz to, u ponudi će biti i pribor za prikupljanje kovanica i maraka, uključujući kataloge i časopise.

Savjeti i informacije stručnjaka mogu se dobiti na štandovima Mobilne savjetodavne službe Udruženja njemačkih filatelista, Saveza udruga kolekcionara jugozapadnih njemačkih zemalja i Bavarske akademije.

Za djecu i mlade će ponovno biti održana aukcija marki s iznenađenjima, koja je do sada uvijek bila dobro prihvaćena.

Iz područja kovanica i novčanica zanimljivo je prikupljanje starih dionica i vrijednosnih papira, kao i plemenitih metala.

Lokacija
Graf-Zeppelin-Haus
Olgastraße 20,
88045 Friedrichshafen, Njemačka

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.