KOLEKCIONAR.net

 

Bilo da ste tek počeli sakupljati poštanske marke ili ste već iskusan filatelist, a željeli biste obogatiti svoju zbirku novim primjercima,  www.kolekcionar.net je prava adresa za Vas.

www.kolekcionar.net  sa sjedištem u Karlovcu je web stranica koja pruža usluge internet oglašavanja i sudjeluje u spajanju prodavača i kupaca koji se bave kolekcionarstvom.  

Na stranicama "Kolekcionara" osim filatelističkih proizvoda možete pronaći razglednice, numizmatiku, militariju, medaljie i plakete, stare fotografije, mape i zemljovide, stare dokumente, umjetnine, antikvitete i knjige.

 

kolekcionar netZa korištenje usluga "Kolekcionara" potrebna je registracija koja je besplatna za sve, i kupce i prodavače.

Korištenjem usluga "Kolekcionara", kupac nakon izvršene kupovine samostalno stupa u kontakt s prodavačem i dogovara preuzimanje i plaćanje kupljenih predmeta.

Nakon uspješno završene aukcije i prodavač i kupac primaju e-mail u kojem se nalaze podaci o predmetu, postignuta cijena te osobni podaci člana. Znači Vaše podatke će primiti samo član s kojim ste uspješno završili aukciju.

Prodavač i kupac se nakon uspješno realizirane transakcije ili nerealizirane transakcije međusobno ocjenjuju, što znači da se daje pozitivna, neutralna ili negativna ocjena i napiše komentar ovisno o uspješnosti transakcije. Na taj način i drugi članovi imaju uvid u kvalitetu surednje od strane određenog člana.

Što član ima više pozitivnih ocjena to je pouzdaniji kao prodavač, odnosno kupac. 

Filatelija Hunjak već godinama surađuje sa velikim brojem članova "Kolekcionara", a kvalitetu suradnje dodatno potvrđuju komentari zadovoljnih korisnika:

 

adzampasa :    Prodavač za + 5. Hvala.

idaa:    Sve pohvale :)

seraficus:    Izvrsna ocjena i preporuka!

frodla:    Ugodna komunikacija, brza realizacija. Odličan prodavač! Najbolje preporuke!

bubnjevi:    Odlican prodavac!!! Sve pohvale i preporuke!! 10++!

slapad :    SVE ZA POHVALU I PREPORUKU ++++++++++++++10

sinko69:    Prodavač s kojim je uvijek ugodna suradnja. Hvala.

cezaku:    Sve pohvale prodavatelju kao i preporuka drugim kupcima. Vrlo uspješno, brzo i sve po dogovoru.

toniva:    sve pohvale prodavatelju, ima moju preporuku, hvala...

duduks :   Čista petica za ovog prodavača! Vrlo profesionalno. Moje preporuke.

tunja:    Transakcija kupovine brzo i kvalitetno obavljena. Sve za samu pohvalu. Preporuka za sve buduće kupce.

 

U našoj ponudi nalaze se razglednice i drugi filatelistički proizvodi kao što su kuverte i FDC-i, pisma i dopisnice, marke, blokovi arčići i arci  kategorizirani prema kontinentima, državama i tematici 

I vi se možete registrirati i koristiti usluge "Kolekcionara".
Više informacija o uvjetima poslovanja možete pronaći na stranicama www.kolekcionar.net

 

Filatelija Hunjak

0
0
0
s2sdefault

snjegovic gif

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

online aukcije kolekcionar net 2 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.