Sto godina veterine u Hrvatskoj
Hrvatska pošta pustit će u optjecaj 13. studenog prigodnu poštansku marku „100. obljetnica Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu“. Autorica prigodnog izdanja je Alenka Lalić, dizajnerica iz Zagreba, a za svoj dizajn poštanske marke koristila je fotografiju Alena Bregeša.
Opširnije...
0
0
0
s2sdefault
350 godina Sveučilišta u Zagrebu
Hrvatska pošta pustit će u optjecaj 30. listopada prigodnu poštansku marku povodom 350 godina Sveučilišta u Zagrebu. Naklada izdanja iznosi 100 tisuća primjeraka, a autorica prigodne marke je Jana Žiljak Gršić, dizajnerica iz Zagreba.
Opširnije...
0
0
0
s2sdefault
110 godina Zagrebačkog velesajma
Riječ je o komercijalnoj poštanskoj marki, koja je puštena u poštanski promet od ponedjeljka, 28. listopada 2019. godine. Marka je izdana u arku od 10 maraka i s 10 privjesaka, a Hrvatska pošta izdala je i dvije prigodne omotnice prvog dana.
Opširnije...
0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
Dječja poštanska marka Sportom do zdravlja
Hrvatska pošta 18. rujna pušta u optjecaj dječju prigodnu poštansku marku. Na ovogodišnjem natječaju "Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradu sjajnu!" na koji su se prijavili učenici iz mnogih škola, za najbolji rad odabran je uradak Helene Marčec
Opširnije...
0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
PUMed – nošnje Mediterana
Hrvatska pošta pustit će 8. srpnja u optjecaj prigodnu poštansku marku „PUMed – nošnje Mediterana“. Autorica poštanske marke s motivom dječje narodne nošnje s otoka Suska je Dubravka Zglavnik Horvat, dizajnerica iz Zagreba.
Opširnije...
0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

online aukcije kolekcionar net 2 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.