Filatelistički klub "Marija Hunjak"

Filatelistički Klub ''Marija Hunjak'' je dobrovoljna organizacija koja okuplja prijatelje filatelije, numizmatike i ostalih kolekcionara radi ostvarivanja zajedničkih interesa.Svrha Kluba je stalna briga oko okupljanja članova svih dobnih skupina koji se žele baviti organiziranom filatelijom.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

Članstvo u Klubu

Član Kluba može biti svaka punoljetna osoba koja se na bilo koji način želi uključiti u rad Filatelističkog Kluba „Marija Hunjak“ i koja redovno ispunjava obavezu plaćanja godišnje članarine.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

Organiziranje i postavljanje izložbi

Filatelistički Klub „Marija Hunjak“ do sada je u suradnji sa članovima Kluba ostvario pet velikih projekata: 2009. godine izložba povodom dana Grada Čakovca. U izradi izložbe sudjelovala su djeca nižih razreda osnovne škole sa svojim prvim izlošcima nastalim na školskim filatelističkim radionicama.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

Izložba "Sve što nas povezuje" u CZK Čakovec

U izložbenom prostoru Centra za kulturu u utorak, 1. srpnja otvorena je izložba poštanskih maraka pod nazivom "Sve što nas povezuje" koju je je postavio Filatelistički klub Marija Hunjak iz Čakovca. Tematski je izložba posvećena prvoj obljetnici ulaska Hrvatske u EU.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Stranica 1 od 2

Donacije za Filatelistički Klub

Ukoliko želite podržati rad Filatelističkog Kluba "Marija Hunjak" i dati nam vjetar u leđa da budemo još bolji u našoj namjeri da ljubiteljima filatelije ponudimo sve potrebne informacije, možete to učiniti svojom dobrovoljnom novčanom donacijom na naš IBAN račun 

HR424840081104081825

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

 


 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.